fbpx

Duitse staande korthaar – Du Domaine Chablesse

Als liefhebber van het ras gaan wij af en toe een nestje fokken, onze honden worden gefokt naar de normen van St-Hubertus.

Duitse staande korthaar – Du Domaine Chablesse - Als liefhebber van het ras gaan wij af en toe een nestje fokken, onze honden worden gefokt naar de normen van St-Hubertus.

Duitse staande korthaar Livana Europees jeugdkampioen 2016

Duitse staande korthaar Livana Des Vents Jalousés

Na de show in Douai waar Duitse staande korthaar Livana de 1ste plaats excellent behaalde, was ze nu ingeschreven om deel te nemen op het Europees kampioenschap te Brussel. Zonder al te hoge verwachtingen vertrokken richting Brussel en Gaëlle dat al serieus aan het stressen was, ons geïnstalleerd aan de ring waar de keuring zou doorgaan. Eens in de ring ging het al wat beter met de stress, na alle honden te hebben gekeurd duidde de keurmeester Gaëlle en Livana aan als Europees jeugdkampioen. Gaëlle  kon het eerst niet geloven en daarna kwamen de traantjes van geluk…. Mede door een zeer goede handling van Gaëlle is Livana op de eerste plaats geëindigd. Het zit duidelijk in haar vingers….Thanks to Mr Gusti Ionescu voor de keuring.

Duitse staande korthaar Livana Des Vents Jalousés behaalde de titel Europees jeugdkampioen op de European dog show brussels 2016.

Proficiat aan Gaëlle voor de handling!!

Duitse staande korthaar Livana

Category: Nieuwtjes